Info over vermelde prijzen en info.

In deze kennisbank staan diverse vragen en antwoorden over onze vermelde prijzen en info.

Neem contact op

Onze teksten en prijzen worden met zeer veel zorg samengesteld en onderhouden. Ons doel is dat alle informatie en prijzen kloppen en volledig zijn, maar een foutje maken is menselijk. Dus alle teksten en prijzen op onze site zijn onder voorbehoud van typ-, druk- en/of zetfouten. Voor de gevolgen van de typ-, druk- en/of zetfouten worden geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij typ-, druk- en/of zetfouten is de verkoper niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en extreme prijs verhogingen. Voor de gevolgen van beschikbaarheid en extreme prijs verhogingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Als dit zich voordoet zullen wij altijd met u in overleg gaan, in het ergste geval wordt de order geannuleerd.

Wij hebben de informatie op deze site met veel zorg samengesteld. Ons doel is dat alle informatie klopt en volledig is. Maar natuurlijk kan er altijd ergens een fout staan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout. Ook mogen wij de informatie op deze site altijd veranderen.

Door een markt die onder druk staat, kunnen de grondstoffen voor onze productie van nieuwe voorraad of de producten die opnieuw ingekocht moeten worden een prijsstijging geven. In de meeste gevallen is dit niet van toepassingen. Maar als dit wel het geval is, houden wij ons het recht voor om deze kosten door te berekenen. Dit zal altijd gebeuren in overleg en vooraf. Ook kan het voorkomen dat er op dat moment geen nieuwe grondstoffen of producten beschikbaar zijn. Als dit zich voordoet zullen wij altijd met u in overleg gaan, in het ergste geval wordt de order geannuleerd.

Als je het venster van het product opent, kan er een staffel van toepassing zijn op het product (dit is niet bij alle producten). De vermelde prijs bij het product is altijd de laagste prijs die van toepassing op het product.

Heeft u een vraag?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×