Over ons

Brouwers Hout, een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in houtbewerking, beschikt over een uitgebreide voorraad exclusieve lijsten, hout, platen, deuren en toebehoren. Naast ons standaard assortiment zijn wij specialisten in maatwerk, variërend van lijstwerk, geschaafd hout, op maat gemaakte deuren, tot gevel-, wand- en plafondbekleding en plaatmateriaal. Met ons geavanceerde machinepark zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Dankzij onze kennis, ervaring en eigen productielijnen kunnen wij voldoen aan de unieke wensen van onze klanten.

Maatwerk offerte aanvragen

Onze producten

Bij Brouwers Hout zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige houtproducten aan onze klanten. of je nu op zoek bent naar standaard lijst, hoogwaardige gootlijst, gevelbekleding of een op maat gemaakte lijst, wij hebben en kunnen het allemaal. Met meer dan 300.000 meter aan lijstwerk en gevelbekleding op voorraad, evenals een grote selectie van ruw hout, deuren, platen en toebehoren kunnen we snel en efficiënt aan uw vraag voldoen.

Ons machinepark stelt ons in staat om vrijwel alle profielen te maken, van een eenvoudige lat tot een complexe gootlijst, en in hoeveelheden van één meter tot duizenden meters. of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, wij kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste producten voor uw project en zorgen voor een vlotte levering.

We produceren onze eigen lijsten, waardoor we ze voor een betaalbare prijs kunnen aanbieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat elk stuk dat onze fabriek verlaat, voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige houtproducten en deskundig advies, dan bent u bij Brouwers Hout aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Wij gaan voor duurzaam!

Bij Brouwers Hout streven we naar een duurzame toekomst en daarom hebben we in 2020 besloten om onze verantwoordelijkheid te nemen voor het milieu. We hebben ons gericht op het verlagen van onze ecologische voetafdruk door het installeren van zonnestroominstallaties op onze daken en het saneren en renoveren van het dak van onze fabriek.

De eerste fase van ons zonnepanelenproject op de daken van onze magazijnen is begin 2021 van start gegaan. Het jaar daarop, in 2022, zijn we begonnen met de asbestsanering en dakrenovatie van onze fabriek. Met het plaatsen van de resterende delen van de zonnestroominstallaties hebben we beide projecten midden 2022 kunnen afronden. Door deze projecten zijn we nu bijna 100% energieneutraal.

We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de energietransitie en we willen ons steentje blijven bijdragen aan een duurzame toekomst. Bij Brouwers Hout gaan we voor duurzaam!

Zakelijke klant worden bij Brouwers Hout?

Vraag een zakelijk account aan!

Heeft u een vraag?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×