Afhalen, verzending & bezorging

Welkom op onze pagina met informatie over productietijden, afhalen, verzenden en bezorgen van uw bestelling bij Brouwers Hout.

Neem contact op Info over producten en matrialen

Eerst bestellen, dan afhalen: Onze webshop vereist voorafgaande bestellingen!

Beste klanten, om u de best mogelijke service te kunnen bieden en onnodige wachttijden te voorkomen, vragen wij u vriendelijk om altijd uw bestelling van tevoren te plaatsen via onze webshop voordat u de producten komt afhalen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw bestelling gereed is en teleurstelling voorkomen als de voorraad niet voldoende is of als er nog producten bewerkt en/of gespoten moeten worden. Door vooraf te bestellen, kunnen we efficiënter werken en u een soepele afhaalervaring bieden. We waarderen uw medewerking en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn! Klik hier voor meer info.

Hoe werkt “Zelf afhalen, u krijgt bericht als de order klaar ligt!”

Als je “Zelf afhalen, u krijgt bericht als de order klaar ligt!” kiest, betekent dat dat je de bestelling zelf op komt halen. Je zorgt zelf voor de juiste transportmiddelen, bindmaterialen enz. Ook het laden van de producten doe je zelf. Houd er rekening mee dat er lange producten zijn, soms wel tot meer dan 6 meter! Kom niet zo maar gereden zonder dat je bericht heb gehad dat je bestelling klaar ligt!

Wat is “Bezorgkosten Nederland”

Dit zijn de bezorgkosten van de bezorging die wij uitvoeren met eigen transport. De producten worden direct naast de bedrijfswagen gelost. Je dient dus zelf te zorgen voor verdere verplaatsing van de goederen. Onze planning omvat de levering, en we bieden ook de mogelijkheid van levering op specifieke dagen en uren.
Voor levering op specifieke dagen en uren geldt een toeslag. Houd er rekening mee dat deze extra kosten doorgaans variëren, maar een ruwe schatting zou kunnen zijn dat deze tussen de 100% en 300% van de standaardtarieven bedragen. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit slechts een indicatie is en dat de daadwerkelijke kosten kunnen variëren op basis van verschillende factoren.

Wat is “Verzendkosten Nederland, maximale lengte 950mm”

Dit betekent dat wij de bestelling zorgvuldig meestal verpakken in stevig karton en dat deze wordt bezorgd door een pakketdienst. Let op dat de totale lengte niet langer mag zijn dan 950 mm.

Wat is “Verzendkosten Nederland, maximale lengte 1700mm”

Dit betekent dat wij de bestelling zorgvuldig meestal verpakken in stevig karton en dat deze wordt bezorgd door een pakketdienst. Let op dat de totale lengte niet langer mag zijn dan 1700 mm.

Wat is “Verzendkosten Nederland, inclusief afkorten tot 1700mm.)”

Dit betekent dat wij de bestelling zorgvuldig meestal verpakken in stevig karton en dat deze wordt bezorgd door een pakketdienst. Let op dat de totale lengte niet langer mag zijn dan 1700 mm.

Deze is optie is toegevoegd om verzendkosten van de pakketdienst lager te houden als je geen lange lengtes nodig heb. Het betekent dat de producten die in de winkelwagen staan, worden gekort op een maximale lengte van ca. 1700mm. Je kunt de producten ook korter laten korten, dit dien je bij “Bestelnotities” op te geven. Anders worden de producten automatische op ca. 1700mm gekort!

Wat is “Verzendkosten Nederland, maximale lengte 5800mm”

Dit betekent dat we de bestelling meestal zorgvuldig verpakken in stevig karton en deze wordt bezorgd door een pakketdienst die gespecialiseerd is in transport van langere lengtes. Houd er rekening mee dat de totale lengte niet langer mag zijn dan 5800 mm.

Wat is “Verzendkosten Nederland op pallet max. 1200x800mm lxb”

Dit is een palletzending met een maximale afmeting van 1200x800x1000mm (lengte x breedte x hoogte). Deze wordt doorgaans door een transporteur bezorgt.

Wat zijn de bezorg- en productietijden bij Brouwers Hout?

Bij het bekijken van onze producten en diensten ziet u duidelijke vermeldingen van de verwachte bezorg- en productietijden. Houd er rekening mee dat deze tijden slechts richtlijnen zijn, beïnvloed door diverse factoren. Bij niet-voorradige producten wordt de productie ingepland na het plaatsen van de bestelling, met een geschatte productietijd van 10 tot 25 werkdagen. Voor producten die door een leverancier worden aangeleverd, is de levertijd afhankelijk van de beschikbaarheid bij de leverancier.

Tijden kunnen variëren, afhankelijk van de personeelsbezetting en efficiëntie van bezorgroutes. In drukke periodes kan het langer duren om bestellingen te verwerken en af te leveren. Leveringen naar noordelijke provincies en beschikbaarheid bij leveranciers kunnen de doorlooptijd beïnvloeden.

Bij het plaatsen van een bestelling is het belangrijk om deze variabelen in overweging te nemen. De vermelde bezorg- en productietijden zijn niet bindend. Om teleurstellingen te voorkomen, raden we aan contact op te nemen met onze klantenservice voor actuele tijden. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Heeft u een vraag?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×