Uitstekende service

Compliment voor de afhandeling van mijn bestelling. Ik had aangegeven dat ik niet thuis zou zijn. Maar Miranda stelde voor om een dekzeiltje klaar te leggen. Ik trof ‘s avonds de bestelling zeer zorgvuldig afgedekt in de tuin zoals afgesproken. En niet onbelangrijk, de kwaliteit van het geleverde hout was prima.

- Rene

Top

Hele goede service en snel een antwoord op je mail. Door mijn eigen stommiteit een verkeerde maat toplijst besteld en inmiddels weer netjes omgeruild.

- Ronald Binnekamp

Aanrader

Zeer fijn bedrijf. Goede service, fijne communicatie en uiteraard artikelen helemaal naar wens geleverd. Zeker een aanrader!

- Klussenbedrijf van Bekhoven

Lijsten en maatwerk

Via de webshop en email contacten ben ik goed geholpen met sierlijsten en hout om klossen mee te maken. Goede service en ook het transport werd goed geregeld.

- Jan Willem

SUPER SERVICE

Beste Brouwers Hout, Gootklossen besteld en de zelfde dag een email terug dat ze klaar liggen. Dankjewel; super service

- Niels

Duidelijke website, grote sortering

Grenen kolommen besteld, perfect geleverd. Gelukkig ook goed en snel telefonisch bereikbaar, voor, in mijn geval, afstemming van mogelijkheden voor levering op gewenste dag (kon niet helemaal precies zoals graag gewenst, maar viel mee te leven). Dag voor levering netjes een e-mail met leveringsvenst

- J. de Wit

Een snelle goede, meedenkend service en erg klantvriendelijk

Ik ben bij verschillende timmerfabrieken geweest om een speciale architraaf te laten maken. Terwijl Brouwers het gewoon op voorraad had. Een snelle goede, meedenkend service en erg klantvriendelijk. Dank jullie voor het snelle schakelen.

- Antoon Kapitein

Gebruiksvriendelijke duidelijke site.

Gebruiksvriendelijke duidelijke site, makkelijk telefonisch contact te maken, goed advies en een prachtige stek met een vrolijke sfeer om eens te gaan kijken naar wat ze allemaal maken. Daar doe je vast goede ideeën op !

- Liesje van Boxtel

Heeft u een vraag?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×