Deurplaat binnen & buiten

In deze kennisbank staan diverse vragen en antwoorden over onze producten en diensten.

Neem contact op

Bij deze de informatie over de Alu Stabiel massieve deurplaat, een vlakke samengestelde deurromp, geschikt voor situaties waar een lager gewicht minder belangrijk is. Deze deurromp is opgebouwd uit Okoumé dekplaten en een aluminium stabilisatielaag. De aluminium laag, die 6 mm onder het oppervlak ligt, maakt het mogelijk om de deurromp tot maximaal 3 mm in te frezen, met enkel een V-groef. Deze deurplaat kan worden voorzien van een grondcoating.

De Alu Stabiel massieve deurplaat is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, en kan met normaal gereedschap bewerkt worden en op maat worden gemaakt. Bij het gebruik van Okoumé is het van essentieel belang om de zaag- en freesranden goed af te werken om vochtschade te voorkomen. Randen dienen direct op het werk behandeld te worden met minimaal 2 lagen randsealer, en indien nodig een extra laag voor een goede sluitende film. Daarna kan geschilderd worden volgens de verfinstructies van uw leverancier. De Alu Stabiel massieve deurplaat is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Wanneer u op zoek bent naar informatie over de Alu Iso deurplaat, een optie die zich richt op een combinatie van lichtgewicht en stabiliteit, bent u hier aan het juiste adres. Deze deurplaat is een vlakke samengestelde variant, met als bijzonderheid dat deze aan de binnenkant is voorzien van lichtgewicht geëxtrudeerd polystyreenschuim (XPS), waardoor het gewicht wordt verminderd. De Alu Iso deurplaat is tweezijdig opgebouwd met Okoumé dekplaten en bevat een aluminium stabilisatielaag. Optioneel kan de deurplaat worden voorzien van een grondcoating.

Dankzij de dampremmende en stabiliserende aluminium laag, die 6 mm onder het oppervlak ligt, kan deze deurplaat tot maximaal 3 mm worden ingefreesd, enkel met een verticale V-groef. Deze deurromp is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan met conventioneel gereedschap worden bewerkt.

De Alu Iso deurplaat is voorzien van een meranti frame rondom en de slotstijl is verstevigd met LVL en een stabilisatiestrip, wat resulteert in minder uitzetting en krimp. Dit product wordt geproduceerd volgens de BRL0803-richtlijnen.

Bij het gebruik van Okoumé is een zorgvuldige afwerking van de zaag- en freesranden van groot belang om vochtschade te voorkomen. Randen dienen direct op het werk behandeld te worden met minimaal 2 lagen randsealer, en indien nodig een extra laag voor een goede sluitende film. Daarna kan worden overgegaan tot het schilderen volgens de verfinstructies van uw leverancier.

Informatie over de Tritop Tricoya® FSC deurplaat met 15-25 jaar garantie vindt u hier. Deze deurplaat, voorzien van Tricoya® dekplaten, staat garant voor een langere levensduur. Tricoya® is een uiterst duurzaam MDF waarvan de grondstoffen zijn behandeld om uitstekende dimensiestabiliteit en duurzaamheid te garanderen, waardoor het aanzienlijk minder last heeft van uitzetten en krimpen. De slotstijl is versterkt met hardhout/LVL en een stabilisatiestrip. Optioneel kan de deurplaat worden voorzien van een grondcoating.

Deze deurromp is geschikt voor gebruik buitenshuis of in natte ruimtes, met lage onderhoudskosten als gevolg van de duurzame eigenschappen van Tricoya®.

Net als bij elke andere deurplaat kan deze deurromp gezaagd, gecoat, geverfd, geschuurd, verlijmd, gefreesd en bewerkt worden, maar dan geschikt voor extreme toepassingen. Voor het voorkomen van corrosie wordt geadviseerd uitsluitend roestvrijstalen deurbeslag en bevestigingsmateriaal te gebruiken.

De levertijd van een deurplaat, indien deze niet op voorraad is, bedraagt doorgaans ongeveer 5-20 werkdagen.

De levertijd van een op maat gemaakte deurplaat varieert doorgaans tussen de 5-20 werkdagen, afhankelijk van de benodigde bewerkingen en behandelingen.

Heeft u een vraag?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×