Garantie

Bij Brouwers Hout streven wij altijd naar maximale klanttevredenheid, kwaliteit en veiligheid. Ons producten hout voldoet nagenoeg allemaal aan de bekende houtkeurmerken en ook al onze overige producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Natuurlijk kan het een keer voorkomen dat er een probleem met een product is. Dat vinden wij heel vervelend en daarom doen wij ons best om u als klant tevreden te houden, ook als er iets mis is gegaan. Voor die situaties zijn deze garantievoorwaarden bedoeld. Neem bij een klacht of probleem met een product s.v.p. contact op met de klantenservice van Brouwers Hout. De contactgegevens vindt u onderaan de webshop. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Neem contact op

Bij Brouwers Hout doen wij hier niet moeilijk over. Wij hanteren ruimhartige garantievoorwaarden, zodat u er zeker van bent dat u van uw product kunt genieten. Zo bieden wij op al onze producten in ieder geval minimaal 6 maanden wettelijke garantie vanaf de dag dat het product door ons is geleverd, maar in diverse gevallen nog een stuk langer (ook als de wettelijke garantie korter is). Er gelden natuurlijk wel wat voorwaarden om aanspraak op garantie te kunnen maken. Bij de producten en/of in de FAQ en/of in de kennisbank kun je diverse voorwaardes en informatie over desbetreffende product vinden, ook zijn onze algemene voorwaarde van toepassing.

De algemene voorwaarde van Brouwers Hout die van toepassing is op al onze garanties, leveringen, offertes, overeenkomsten en/of opdrachtbevestigingen kun je vinden onder aan in onze webshop of klik hier.

Heeft u een vraag?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×