Garantie

Bij Brouwers Hout streven wij altijd naar maximale klanttevredenheid, kwaliteit en veiligheid.

Neem contact op

Onze houten producten voldoen nagenoeg allemaal aan de bekende houtkeurmerken, en al onze overige producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert, kan het helaas voorkomen dat er een probleem met een product optreedt. Wij begrijpen dat dit vervelend is en doen ons uiterste best om u als klant tevreden te houden, zelfs als er iets misgaat. In dergelijke situaties zijn deze garantievoorwaarden van toepassing.

Mocht u een klacht of probleem hebben met een product, neem dan alstublieft contact op met de klantenservice van Brouwers Hout. Wij staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij Brouwers Hout doen wij hier niet moeilijk over. Wij hanteren ruimhartige garantievoorwaarden, zodat u er zeker van bent dat u van uw product kunt genieten. Zo bieden wij op al onze producten in ieder geval minimaal 6 maanden wettelijke garantie vanaf de dag dat het product door ons is geleverd, maar in diverse gevallen nog een stuk langer (ook als de wettelijke garantie korter is). Er gelden natuurlijk wel wat voorwaarden om aanspraak op garantie te kunnen maken. Bij de producten en/of in de FAQ en/of in de kennisbank kun je diverse voorwaardes en informatie over desbetreffende product vinden, ook zijn onze algemene voorwaarde van toepassing.

De algemene voorwaarde van Brouwers Hout die van toepassing is op al onze garanties, leveringen, offertes, overeenkomsten en/of opdrachtbevestigingen kun je vinden onder aan in onze webshop of klik hier.

Heeft u een vraag?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×