Houten kolommen

In deze kennisbank staan diverse vragen en antwoorden over onze producten en diensten.

Neem contact op

Als  je onder in de kolom een sparring laat frezen  of in freest deze zelf, dan kun je daar een voetplaat in schroeven. Deze voetplaten heb we in 2 maten, een m20 of  m24. Hierin kun je dan de draadstaaf m20 of m24 draaien. Plak tussen de aansluiting van de houten kolom en hardsteen sokkel op de kant een compriband, zo krijg je een waterdichte en duurzame aansluiting. Gebruik bij voorkeur geen kit, dit is geen duurzame oplossing. Schuif dan de hardstenen sokkel over de draadstaaf en sluit deze op met een rubbere ring, grote stalen verzinken ring en een m20 of m24 verzinken moer. De rubberen ring is om de krachten te verdelen, zodat de sokkel tijdens het monteren en na het plaatsen geen schade wordt veroorzaakt.  Draai onder er een ankermoer van m20 of m24 op voor een goed verankering in de beton.

Plak tussen de aansluiting van de houten kolom en hardsteen sokkel op de kant een compriband, zo krijg je een waterdichte en duurzame aansluiting. Gebruik bij voorkeur geen kit, dit is geen duurzame oplossing.

Dat is geen probleem. Maak een tekening of een schets of omschrijf het in de maatwerk offerte aanvraag. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Heeft u een vraag?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×