Zakelijke klant worden?

Zakelijke klant worden bij Brouwers Hout?

Als je een zakelijke klant wordt, krijg je een online zakelijk account voor de Brouwers Hout webshop waarin je het hele assortiment houten lijsten, deuren, plaatmateriaal enz. kunt vinden en kunt bestellen.

Brouwers Hout levert aan diverse zakelijke klanten in de bouw.

Wij leveren aan onder andere aan; bouw- & timmerbedrijven, Verandabouwers, keuken- & interieurbedrijven, klusbedrijven, houthandels, timmerfabrieken, glasbedrijven, prefab- en houtbouwbedrijven, trappenbedrijven, woninginrichters en stoffeerders enz.

Wanneer je regelmatig bij ons wilt bestellen kun je je bedrijf aanmelden als zakelijke klant. Om in aanmerking te komen voor zakelijke toegang, dien je een uittreksel van de Kamer van Koophandel aan te leveren wat niet ouder is dan zes maanden. Je kunt het uittreksel aanleveren als bijlage bij een e‑mail of per post. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met een inlognaam en tijdelijk wachtwoord. Na bevestiging van je aanmelding kun je dan steeds eenvoudig en snel de gewenste materialen bij ons bestellen. Met een zakelijke inlog heb je ook direct inzage in de actuele zakelijke prijzen.

Dit zijn de voordelen van een zakelijke klant:
– Je kunt een bestelling direct laten afleveren bij de klant.
– Inzicht in de actuele zakelijke prijzen
– Overzicht van eerdere geplaatste bestellingen
– Direct opnieuw bestellen van eerdere geplaatste bestellingen

Ook hebben bouw gerelateerde bedrijven de mogelijkheid om op rekening te kopen.

Dit zijn de voorwaardes:
– De eerst order moet groter zijn dan € 750,00 excl. Btw.
– U moet geaccepteerd worden door onze kredietverzekeraar, dit is alleen mogelijk voor bedrijven.

Verder kunnen u als zakelijke klant ook voor maatwerk bij ons terecht. Vraag het aan bij de knop “Maatwerk offerte aanvraag“.

Meld je bedrijf nu aan!

Heeft u een vraag?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×