Informatie zakelijke account

Ontdek de talloze voordelen die een zakelijk account biedt, van eenvoudig bestellen tot exclusieve zakelijke prijzen en gepersonaliseerde ondersteuning!

Neem contact op

Wanneer je een zakelijke klant wordt, krijg je toegang tot een online zakelijk account voor de Brouwers Hout webshop. Hiermee heb je de mogelijkheid om het volledige assortiment aan houten lijsten, deuren, plaatmateriaal, enzovoort te bekijken en te bestellen.

Brouwers Hout levert aan diverse zakelijke klanten in de bouw.

Brouwers Hout bedient diverse zakelijke klanten in de bouw, zoals bouw- en timmerbedrijven, verandabouwers, keuken- en interieurbedrijven, klusbedrijven, houthandels, timmerfabrieken, glasbedrijven, prefab- en houtbouwbedrijven, trappenbedrijven, woninginrichters, stoffeerders, en meer.

Om regelmatig bij ons te bestellen, meld je jouw bedrijf aan als zakelijke klant. Vereist is een uittreksel van de Kamer van Koophandel, niet ouder dan zes maanden. Na bevestiging ontvang je inloggegevens. Met je zakelijke inlog heb je toegang tot het volledige assortiment, actuele zakelijke prijzen, overzicht van eerdere bestellingen en de mogelijkheid tot direct herbestellen.

Voordelen voor zakelijke klanten:

  • Directe levering aan de klant mogelijk.
  • Inzicht in actuele zakelijke prijzen.
  • Overzicht van eerdere bestellingen.
  • Eenvoudig herbestellen van vorige bestellingen.

Voor bouwgerelateerde bedrijven is ook de optie om op rekening te kopen beschikbaar, met enkele voorwaarden:

  • De eerste order moet vooraf zijn voldaan.
  • De tweede order moet groter zijn dan € 750,00 excl. btw.
  • Acceptatie door onze kredietverzekeraar, enkel mogelijk voor bedrijven.

Als zakelijke klant kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk. Vraag het aan via de daarvoor bestemde knop. “Maatwerk offerte aanvraag“.

Vraag hier een zakelijke account aan!

Heeft u een vraag?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×