Galerij

Op deze pagina vind u een impressie van diverse producten en werkzaamheden.

Neem contact op

Kopiëren of namaken houten lijst

Brouwers Hout maakt van uw bestaand model een exacte kopie. Of het nu gaat om een gootlijst, boeideel, architraaf, plint, glaslat, sierlijst deurlijst, raamlijst, gootklos, kraallijst, kraaldeel, visbekdeel, rabatdeel, schrootje, lamel of andere authentieke houtelementen. Vraag een maatwerk offerte klik hier.

Productie in eigen beheer.

Wij zijn gespecialiseerd is in het vervaardigen van een uitgebreid assortiment van geprofileerde houten lijsten en gevelbekleding, ook voor maatwerk kunt bij ons terecht. Brouwers Hout heeft de kennis, ervaring en dankzij ons uitgebreid machinepark zijn de mogelijkheden in houtbewerking vrijwel oneindig.

Gootlijsten

Hier ziet u diverse afbeeldingen uit onze productie van maatwerk en voorraad gootlijsten.

Boarddeuren

We hebben de boarddeuren met een honingraat en volspaan vulling in de hoogtes 2015mm, 2115mm en 2315mm in diverse breedtes op voorraad liggen. Klik hier om de boarddeuren te bekijken.

Freeslijn boarddeuren

Wij maken freeslijn deuren voor u op maat. Er zijn diverse bewerkingen mogelijk. Klik hier om de freeslijn deuren te bekijken.

Heeft u een vraag?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×