Retourneren

Heb je jouw bestelling ontvangen, maar zie je gebreken of beschadigingen aan het hout? Vul dan z.s.m., doch uiterlijk binnen het redelijk termijn van max. 3 werkdagen, onderstaand formulier in en voeg foto’s van het beschadigde product bij. Wij zorgen samen met jou voor een oplossing.

Neem contact op

Retourneren / Melding manco

Heb je jouw bestelling ontvangen, maar zie je gebreken of beschadigingen aan het hout? Vul dan z.s.m., doch uiterlijk binnen het redelijk termijn van max. 3 werkdagen, onderstaand formulier in en voeg foto’s van het beschadigde product bij. Wij zorgen samen met jou voor een oplossing. LET OP: Zonder duidelijke foto’s kunnen wij de melding niet in behandeling nemen.

Belangrijk

Een manco of beschadigde levering is nooit aanleiding tot het verstrekken van een schadevergoeding. We kunnen alleen goederen retour nemen die in ORIGINELE staat zijn en dus niet verwerkt zijn. Bij maatwerk, waarbij producten specifiek voor jou op maat zijn gemaakt, behandeld zijn of apart voor jou zijn besteld, is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Uitsluiting herroepingsrecht:

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op overeenkomsten met maatwerk en behandelingen, welke speciaal volgens de specificaties van de klant vervaardigd zijn.

Retourneren

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht dien je het product met alle geleverde toebehoren en – voor zover mogelijk– in de originele staat en verpakking aan Brouwers Hout te retourneren.  Bij binnenkomst wordt jouw terugzending allereerst gecontroleerd. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag zo snel mogelijk terug, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst. De kosten voor het retour zenden – vanuit jouw huis naar ons bedrijfsadres – zijn voor je eigen rekening. Wij raden je aan ervoor te zorgen dat je in het bezit bent van een afgiftebewijs, een bewijs van ter post bezorging of een vergelijkbaar document. Wij kunnen uiteraard de zending ook bij je ophalen. De kosten van de vervoerder worden dan aan jou doorberekend. Dit bedrag kan variëren e.e.a. afhankelijk van pakketgrootte.

Zichttermijn consument

Wanneer je de geleverde artikelen na afloop van de zichttermijn niet aan Brouwers Hout hebt teruggezonden, is de koopovereenkomst definitief. Na de periode van 14 dagen na ontvangst kan je jouw aankoop niet meer zonder reden annuleren.
De kosten voor het retour zenden – vanuit jouw huis naar onze webwinkel – zijn voor je eigen rekening. Eventuele schade ontstaan tijdens het retourneren is voor rekening en risico van de klant.
Je hoeft alleen te betalen voor waardevermindering van de goederen als deze waardevermindering het gevolg is van een behandeling van de goederen die niet nodig is/was om de aard, eigenschappen en functionaliteit van de goederen te controleren.

Retourneren en afhandeling

Een consument heeft wettelijk na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Na dit termijn vervalt het recht op herroeping. Na ontvangst van de goederen zal Brouwers Hout binnen 14 dagen overgaan tot terugbetaling. Je dient de producten dus direct en in ieder geval niet later dan veertien dagen vanaf de dag waarop je je bij ons heeft gemeld over de herroeping van dit contract, aan ons te retourneren.

Brouwers Hout hoeft uitsluitend retourzendingen van het product / de producten te accepteren indien:

het product / de producten niet tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper;
het product / de producten compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn;
het product / de producten ongebruikt zijn;
het product / de producten schoon zijn;
het product / de producten niet ingebouwd is / zijn geweest dan wel gemonteerd is / zijn geweest;
bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn en zich bevinden in de originele verpakking. Dit geldt ook voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.

Retourneren van de goederen dient gedaan te worden naar:

Brouwers Hout
De Smagt 45
5425VS DE MORTEL (gemeente GEMERT BAKEL)
Tel. +31 (0)492-31 93 18
info@brouwershout.nl

Heeft u een vraag?
Bekijk dan onze meest gestelde vragen!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×